Christina talks girl <3


TBBT scenes

Vi behöver lite Big bang!!


Miranda meets Steve <3


Meredith & Christina

Det finns många vackra relationer i Grey's Anatomy. Meredith & Derek, Izzie & Alex, Izzie & Denny, Arizona & Callie...

I could go on...
Men den finaste relationen i min mening är den mellan Christina och Meredith, vill vi inte alla ha en vän som är lika viktig och overdelig som Meredith och Christina är för varandra?


Happy Birthday Radnor


Community season 1 - Gag Reel


Team Spike

Är det något som är inne just nu är det väl häxor, trollkarlar och vampyrer! En av de största är såklart Twilight där man ofta pratar om team Edward och team Jacob. Om jag var tvungen att välja mellan dessa två känns team Edward som ett ganska självklart val, i alla fall i mitt fall ;)

MEN, fick jag välja som jag ville skulle jag säga att jag är team Spike. Och då syftar jag självklart på Spike från Buffy the Vampire Slayer. En sexigare vampyr får man leta efter! Min nummer ett av alla vampyrer som jag känner till! Så en liten tribute till denna fantastiska rollkaraktär porträtterad av James Marsters.

Friends!

Är det ens lagligt att ha en blogg om tv-serier och inte ha med Vänner! Jag tror fan inte det. Förlåt Friends from now on är ni en del av den här bloggen :)

Lilystyle

Som stort fan av både Buffy the Vampire Slayer och How I Met Your Mother absolut älskar jag Alyson Hannigan. En sådan söt och begåvad person som verkligen lyckats få stora tvroller som berör en. Å stil det har hon också, speciellt som den senare karaktären Lily Aldrin! Jag absolut älskar hennes stil!

"fina" och mindre "fina" serier

Det kanske inte är någon direkt nyhet att jag tycker om tv-serier. Men precis inom filmen så finns det tv-serier som är "fina" att tycka om och så finns det serier som är mindre "fina" att tycka om. Hade jag varit lite mer cool än jag är hade jag förmodligen inte brytt mig, men det gör jag. Tyvärr.

Det finns vissa serier som jag försvarar varje gång jag erkänner att jag tittar på dem för att det helt enkelt inte anses lika "fint". Ett exempel på detta är 90210 (den nya versionen).
Jag har mycket lättare för folk att berätta att jag följer The Big Bang Theory än 90210. Men jag följer båda, slaviskt. 90210 är faktiskt bra. Jag tycker om karaktärerna och det känder mycket spännande (och sjuka) saker i den serien. Den får mig helt enkelt att vilja se nästa avsnitt. Och när allt kommer omkring är det väl ändå det som räknas, eller?
Det borde det ju vara i alla fall. Så för er som inte sett den serien, ge den en chans! Den första säsongen är ganska skum och det är alldeles för mycket referenser coh karaktärer från den gamla serien som gör att den bara känns som en dålig uppföljare. Men den tar sig! Och jag ser mycket fram emot säsong 4 som kommer i höst på cw network.

Comic Con 2011

The Big Bang Theory har ju i vanlig ordning varit på Conim Con så jag tänkte att jag lägger upp deras Panel. Det finns även från 2010 på youtube, vilket jag personligen tyckte var bättre eftersom Will Wheaton då höll i det. Men den här gången var både Melissa Rauch (Bernadette) & Mayim Bialik (Amy) med och det var ju roligt :) Så ta en timme av ditt liv och lyssna på dessa kloka och roliga människor!

Grattis också Kaley Cuoco

När vi ändå är inne på grattisspåret, Kaley Cuoco från The Big Bang Theory har blivit vald som "host" till Teen choice award, Grattis Kaley!

Grattis Sarah Drew

Sarah Drew (aka April Kepner) är gravid med sitt första barn! Grattis :)

Nollor och nördar...

...som serien så fint heter på svenska, haha. Jag är så tacksam att man slutat översätta titlar på serier och filmer i sverige. Här kommer i alla fall lite bilder från denna vackra serie :)

Unwanted Salsa music


Gone

Jag älskar avsnitt med annorlunda upplägg, de är alltid spännande och ofta mina favoritavsnitt i serier. Jag tror att min kärlek till Buffy the vampire slayer har uppstått just för att de kan göra så mycket unikt i sin serie. De kan sätta sina karaktärer i situationer som aldrig skulle uppstå i vanliga livet.
Det här är något som även The 4400 kan göra och även gör vid vissa tillfällen. Ett (eller det är ett tvådelat avsnitt så det är egentligen två) av mina favoritavsnitt är Gone. Spoiler alert!


Framtiden bestämmer sig då för att "ta tillbaka" några barn och sätta dem längre bak i tiden och ett av dessa barn är då alltså Maia (spelad av Conchita Campbell). Så de raderar henne ur allas minnen, något jag finner extremt häftigt och frustrerande på samma gång och jag bara älskar det avsnittet!
Det påminner lite om Dawns existens i Buffy, men där är det ju tvärtom. Hon har planterats in och man har skapat fejkade minnen istället för att ta bort befintliga. Men hur som helst ett (eller två) av mina absoluta favoriter i denna fantastiska sci-fi serie!

nothing suits me like a suit - Behind the scenes


Pierce's Girlfriend


Bara 4 säsonger, rätt eller fel?

Det finns serier som håller på i alldeles för många säsonger för deras eget bästa. Där man har ett upplägg som är häftigt och intressant ettlitet tag men som efter några säsonger helt tappar sin mening och trovärdighet. Ett bra exempel på detta är Lost, det funkar inte hur länge som helst! Det är inte ett upplägg som är gjort för att vara en långkörare, om man inte lägger in andra väldigt intressanta och relevanta element i historien.

Sen finns det andra serier som är precis lagom och där man får ett slut som fint sammantaffar allt det man sett i serien och man känner sig allmänt nöjd. Ett sådant exempel är Sex and the City. Det känns liksom klart (även om de senare gck vidare och gjorde två usla och onödiga filmer av serien. Och om jag har förstått det rätt även skall göra en tredje).
Men så finns det också serier som slutar på tok för tidigt. Där man inte känner sig klar. Ett sådant exempel är självklart Freaks & Geeks. En serie som jag ännu bara sett 5 avsnitt av men som jag vet redan nu slutade alldeles för tidigt. En sådan serie behöver (och borde ha fått) mer än en säsong.
Men det var inte det här jag hade tänkt att inlägget egentligen skulle handla om. Det skulle handla om en av mina personliga favoriter The 4400. Jag absolut älskade den serien. Och de la, enligt mig i alla fall, alltid in nya förklaringar och element i serien som gjorde den fortsatt intressant att följa. Men också för att 4400 människor är så många så man kan göra så oändligt mycket med ett sådant upplägg.

The 4400 fick ändå 4 säsonger så det finns ändå ganska många godbitar att titta på när man får sitt the 4400 begär. Men slutet känns inte riktigt rättvist och jag vet inte riktigt själv vad jag tycker om det. Jag älskar det för det känns så extremt spännande och man har ingen aning om vad som komma skall, men det är det som är problemet. Jag VILL veta vad osm komma skall. Jag hade velat att det bara var en vanlig säsongsavslutning så jag hade kunnat se en 5 säsong. Se vad som händer när hela världen nu plötsligt förändrats helt.
Men kanske är det bra också på ett sätt. Kanske hade en fortsättning bara gjort serien orealistisk (ja ja tycker sc-fi kan kännas realistiskt om man gör det på rätt sätt) och tråkigt. Kanske hade man tröttnat på allt och då sett ner även på de tidiga säsongerna.
Det här funderingar som jag aldrig kommer att få svar på, men oavsett om det är bra eller dåligt att den slutade där den gjorde så älskar jag the 4400.

Hello Honey puffs!

http://www.youtube.com/watch?v=DF7MroTLDfU

Buffy Quotes!



Angelus:
No weapons... no friends... no hope. Take all that away and what's left? 
Buffy: Me.

Anya: I swear, I am just trying to find my necklace. 
Willow: Well, did you try looking inside the sofa in hell?

Spike: Where have you been pet? 
Drusilla: I went for a walk. I met an old man. I didn't like him, he got stuck in my teeth.



Anya: What a day. Gimme a beer.
Bartender: (deadpan) ID. 
(Anya glares at him.) 
Bartender: (deadpan) ID. 
Anya: I'm eleven hundred and twenty years old! Just gimme a frickin' beer! 
Bartender: (deadpan) ID. 
Anya: (sigh) Gimme a Coke.



Anya: You know this isn't your world, right? I mean, you know you don't belong here. 
Vamp Willow: No. This is a dumb world. On my world, there are people in chains, and we can ride them like ponies.



Wesley: The Council's orders are to concentrate on the…
Buffy: Orders. I don't think I'm going to be taking any more orders. Not from you, not from them. 
Wesley: You can't turn your back on the Council. 
Buffy: They're in England. I don't think they can tell which way my back is facing.


Oz: So, do you steal weapons from the Army often? 
Willow: Well, we don't get cable, so we have to make our own fun.

Who do you think you are? - Kim Cattrall

Ett av mina absoluta favoritprogram på tv är Who do you think you are?

Jag är allmänt väldigt fascinerad av släktforskning och liknande och tycker det är ett jättebra sätt att lära sig om amerikansk historia #nörd
Den amerikanska versionen går just nu på svt och ikväll sändes avsnittet med Kim Cattrall, jag har sett det här avsnittet tidigare då det också användes i den brittiska varianten och jag måste säga att det är mitt personliga favoritavsnitt. Hon är en sådan sympatisk person och helt annorlunda från sin karaktär som Samantha i Sex and the City. Det här avsnittet finns förmodligen på svtplay men de tas ju bort rätt fort och när jag skriver det här så finns det även på youtube. Så jag lägger part 1 här å sen får ni leta upp fortsättningen själva, men tro mig, det är värt det! <3

Openings

Finns det något bättre än klassiska intron? Inte i min värld i alla fall, så här kommer några få favoriter :D

It is, It is so Hubble!


Grattis i efterskott!

Sandra Oh har ju fyllt 40! Grattis till dig Sandra och hoppas du haft en trevlig födelsedag!!
Så himla fin, vacker och begåvad människa!!

Nya fynd

Idag har jag intresserat mig för två nya serier som jag är säker på kommer bli stora favoriter hos mig, i alla fall den ena ;)
Freaks and Geeks: jag har tänkt ganska länge att jag ska se den, men det har inte blivit av, men nu har jag börjat och jag är fast redan efter första avsnittet
Community: Hade jag inte hört talas om tidigare faktiskt. Men min kära vän Liz introducerade mig till den idag och jag tror den har potential så den ska jag också med glädje börja titta på :)

Lite citat på det (SATC)

Carrie: There are 1.3 million single men in New York, 1.8 million single women, and of these more than 3 million people, about 12 think they're having enough sex.

 


Mr. Big: Nice dress.
Carrie: Meaning?
Mr. Big: Nice dress.

 

Aidan: Don't take this the wrong way but this place could use a little work.
Carrie: I know, but I can't afford it.
Aidan: You've got eight thousand bucks' worth of shoes over there.
Carrie: I needed those!

 

FBI Agent, to Samantha: Ma'am, can you undo your cuffs so we can use ours?

 

Big: I never really thought about it.
Carrie: Oh come on. Everybody wonders what happens after you die.
Big: I'm too busy wondering who's dinging my car in the garage.




Calzona


Under your spell

Finaste <3<3

Jessica Stroup aka Erin Silver




Hey Guys, This is Rex


The Playbook

Barney's Playbook (Tyvärr gick den inte att bädda in, MEN en länk sitter ju alltid fint)
http://www.youtube.com/watch?v=Y7ZVEvxSR7g

Emmynomineringar

Det är några dagar sen nu, men ganska nyligen kom 2011 års nomineringar till Emmygalan som hålls i september. Här är listan:

Best drama series: Boardwalk Empire, Friday Night Lights, Dexter, Game of Thrones, The Good Wife, Mad Men.


Best comedy series: Modern Family, 30 Rock, Glee, The Office, The Big Bang Theory, Parks and Recreation.

 

Drama actor: Jon Hamm (Mad Men), Steve Buscemi (Boardwalk Empire), Kyle Chandler (Friday Night Lights), Michael C. Hall (Dexter), Hugh Laurie (House), Timothy Olyphant (Justified)


Drama actress: Julianna Margulies (The Good Wife), Elisabeth Moss (Mad Men), Mariska Hargitay (Law & Order SVU), Kathy Bates (Harry’s Law), Connie Britton (Friday Night Lights), Mireille Enos (The Killing)

Comedy actor: Steve Carell (The Office), Alec Baldwin (30 Rock), Jim Parsons (Big Bang Theor), Matt LeBlanc (Episodes), Louis C.K (Louie), Johnny Galecki (Big Bang Theory) 

Comedy actress: Tina Fey (30 Rock), Edie Falco (Nurse Jackie), Amy Poehler (Parks and Recreation), Laura Linney (The Big C), Martha Plimpton (Raising Hope), Melissa McCarthy, (Mike & Molly)

Supporting drama actor: Andre Braugher (Men of a Certain Age), John Slattery (Mad Men), Alan Cumming (The Good Wife), Peter Dinklage (Game of Thrones), Josh Charles (The Good Wife), Walton Goggins (Justified)


Supporting drama actress: Archie Panjabi (The Good Wife), Kelly Macdonald (Boardwalk Empire), Christine Baranski (The Good Wife), Michelle Forbes (The Killing), Margo Martindale (Justified), Christina Hendricks (Mad Men)

Supporting comedy actor: Ty Burrell (Modern Family), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Ed O’Neill (Modern Family), Eric Stonestreet (Modern Family), Jon Cryer (Two and a Half Men), Chris Colfer (Glee)

Supporting comedy actress: Julie Bowen (Modern Family), Sofia Vergara (Modern Family), Jane Lynch (Glee), Betty White (Hot in Cleveland), Kristen Wiig (Saturday Night Live), Jane Krakowski (30 Rock)

Movie or miniseries: Mildred Pierce, Downtown Abbey, The Kennedys, Cinema Verite, Too Big To Fail, Pillars of the Earth, 

Reality competition: So You Think You Can Dance, Top Chef, The Amazing Race, American Idol, Dancing With the Stars, Project Runway.

Reality host: Jeff Probst (Survivor), Cat Deeley (So You Think You Can Dance), Phil Keoghan (Amazing Race), Tom Bergeron (Dancing With the Stars), Ryan Seacrest (American Idol)

Variety, music or comedy series: The Colbert Report, Late Night with Jimmy Fallon, Saturday Night Live, Conan, Real Time with Bill Maher, The Daily Show with Jon Stewart.

 

 

 

Johnny Galecki & Jim Parsons från The Big Bang Theory

 

Jag som Big bang fan är jätteglad för deras nomineringar!! Och jag hoppas att Jim Parsons återigen vinner en Emmy, däremot anser jag att HIMYM förtjänade fler "stora" nomineringar. Att ingen av skådespelarna blir nominerade är lite skandalöst om du frågar mig...


Stewie's First Hustler Magazine

Det finns vissa klipp som jag skulle kunna ha på repeat hemma, det här är ett av dem <3


Välkommen

Jag har länge tänkt att jag ska ta upp det här med bloggande igen, tror det kan vara nyttigt att skriva av sig men har inte haft något att skriva riktigt. Men jag tänkte att jag kanske ska kombinera blogg med min extrema besatthet av tvserier. Så här har vi nu, en tvserie blogg.
Jag tänker skriva om de serierna jag själv gillar och följer men jag letar nästan alltid efter nya bebisar att följa. Så om du saknar något eller om jag har missat något som är jäkligt bra så lämna en kommentar!
Hoppas du ska trivas

RSS 2.0