The duckie tie

Idag kom det, avsnittet jag väntat på för alltid känns det som (men dock bara en vecka i verkligheten) the duckie tie! Å det levererade! Jag är så glad, för how i met your mother har verkligen stepped up their game. Säsong 6 var fantastisk och jag tror säsong 7 kan bli lika bra!
Å så fick vi ju se Victoria igen, cupcaketjejen från säsong 1. Å man kan ju bara tycka om henne! Det enda jag var lite besviken på var att de klippt bort en del av det som var med i sneak peaken jag såg i veckan. Det hade varit roligare om de hade haft med hela, men det fick kanske helt enkelt inte plats. Å vad jag längtar till nästa vecka nu :D Och här scenen som de kortade ner i avsnittet

Mike & Molly

Det har varit lite tyst här, men det är för att inga serier går på helgerna ju! Men min trogne vän Rasmus bad mig kolla på en serie som heter Mike & Molly. Jag hade tänkt att göra det ändå då den har verkat ganska bra och fick rätt mycket uppmärksamhet under Emmygalan.
Men så såg jag Bridesmaids, och där är ju hon Molly med (Ava från Up all night är ju också med i den btw) och då tänkte jag att nu ska jag ge den en chans. Det är ju dessutom Chuck Lorre som har gjort den. Samma kille som gjort både Two and a half men och The Big Bang Theory (och Dharma & Greg läste jag nu, men jag följde aldrig den. men det förklarar ju att dem var med i första avsnittet av denna säsongen av two and a half men). Smart kille (som btw, om jag inte minns fel, går under pseudonym). Har bara sett ett avsnitt än så länge men den verkar lovande. Å nej....jag har inget liv.

Big bang

glömde ju skriva mitt inlägg om The Big Bang Theory igår. Men det var bra i alla fall, säsong 4 slutade så jäkla bra men jga tyckte inte säsong 5 fortsatte på det. Asså serien var skitrolig som alltid men de hade bara gjort penny och raj grejen till någit i säsongsavslutningen sen så släpptes det ganska snabbt. Eller asså egentligen inte, jag vet inte men jag gillade inte hur de följde upp den storyn i alla fall. Men annars var de första två avsnitten bra faktiskt. Det är nog den roligaste serien jag följer, för man skrattar verkligen högt. Och Sheldon var fantastisk, som alltid! Så den får ändå godkänt.

Grey's Anatomy

Jag delar upp gårdagens serier i två nu. Igår började åttonde säsongen av Grey's Anatomy med ett dubbelavsnitt. Å jag måste säga att jag blev väldigt glad, speciellt för Christina. Har saknat hennes extremt sarkastiska sätt ett tag men nu har de hittat tillbaka igen. Jag tror karaktärerna verkligen gått vidare från vad som hände i slutet på säsong 6 och därför börjar komma tillbaka till sina gamla jag.
Många menar att grey's är för många karaktärer, men jag håller inte med. Jag älskar det. Dem är precis lagom många och massa mysiga parallella relationer. Jag tänkte göra lite punkter för varför jag älskade första två avsnitten av säsong 8:
  • Hur allt "turned out" mellan Owen & Christina
  • Den nya och fina vänskapen mellan Arizona och Alex
  • Att Teddy och Henry är tillsammans och så mysigt kära
  • Meredith och hennes relation till zola
  • Hur jävla snygg sara ramirez var
  • Gunthergrejen
  • Christina och Mrediths fina relation
  • Merediths fina "speech" till Owen
  • Att Miranda Bailey fått tillbaka sin kaxighet som hon hade i första säsongen
  • Richard Webber och hans beslut
I can go on.... Verkligen, tack Shonda Rhimes.

SPOILER ALERT - katie Holmes

OMG OMG OMG!!! Katie holmes har blivit castad som The slutty pumpkin!!!! Från säsong 1, fan vad roligt!

Beroende

Varje gång jag säger att jag tycker väldigt mycket om tv-serier så blir folk typ "nähä??" med jättesarkastisk röst. Det är liksom lite det jag är känd för, hon som tycker om tv-serier.
Å jag vet inte riktigt själv vad jag ska tycka. Är det okej att tycka så mycket om tv-serier som jag gör, eller är det inte ok? Är det liksom normalt att gå upp en och en halv timme tidigare på morgonen bara för att kunna se grey's och Big bangs nya avsnitt? (något jag btw kommer göra imorgon, tagg!). Jag vet inte, förmodligen så är det ju inte det. Men jag gillare ju!
Jag VILL se tv-serier, jag mår bra och blir glad av det. Är det dåligt? Om man är väldigt teaterintresserad så får man ju gå på teater massor, om man gillar fotboll ser man fotboll flera dagar i veckan eller kanske varje dag. Varför är tv-serier mindre okej, är det för att folk har mindre förståelse? Hmm...
Jag tänker i alla fall fortsätta att stå ut med att folk mobbar mig för mitt tv-series beroende. För jag tycker i alla fall om det. Sådär, där kom ite tankar om ett beroende tjo hej!

Top Model & Up all night

Jag får väl fortsätta att skriva om serierna i höst och vad jag tycker. obs spoiler alert
Up all night är fan skitrolig. Den är lite sådär jobbigt pinsam att titta på, men kul är den. Absolut en serie jag kommer följa i höst och det borde kankse alla göra. Eller i alla fall ge den en chans. I gårdagens avsnitt försökte dem agera som "coola grannar" när de fick nya grannar. Väldigt kul enligt mig eftersom det inte gick så bra för dem. Dessutom fick man följa Regans kollega och bästa vän och hennes panik över att bebisen Amy inte alls tycker om henne. Och hennes oförmåga att agera naturligt kring spädbarn. Något som jag verkligen känner igen mig i då jag är precis likadan. Barn skriker så fort de ser mig, kanske mest för att jag blir så jäkla spänd. Men det var en sjukt kul grej att följa i alla fall och jag hoppas att den här serien håller i sig nu, det är ju alltid svårt att avgöra efter bara två avsnitt. Men jag hoppas att fler än jag gillar den!
Top model all star är ju som vanliga top model bara det att man redan från början vet vilka man tycker om och inte. Hittills har inga "viktiga" personer åkt ut (de som fått lämna är Sheena från cycle 11 & Brittany från cycle 4), vilket är skönt för det var nära att Kayla åkte ut och det är alldeles för tidigt tycker jag. I det här avsnittet fick de fotas som reklam för en amerikansk varmkorv, det ser så jäkla sunkigt gott ut, om ni förstår vad jag menar. Jag skulle vilja testa och å ha massa ost och chilisås och sånt på, kan det verkligen vara gott? Kanske roligare än vår Ketchup här hemma. Btw så hoppas jag att Bree och Bianca åker ut, jobbiga divor som bitchar om sitt hår (ja det fick tyovers!) och muckar gräl utan anledning. Enligt mig har top model haft tillräckligt med sådant, det är liksom inte intressant att titta på allt drama längre.

Btw

så stavas Sarah Michelle Gellars karaktärsnamn tydligen Siobahn, men jag pallar inte ändra i mina tidigare inlägg.

Ringer

Igår gick alltså andra avsnittet av både serien Ringer och 90210. Serien New Girl hade premiär på fox också men jag har inget intresse av den, ska se vad folk säger om den vem vet det kanske är värt att ge den en chans också. Men än så länge så följer jag inte den.
Ringer däremot var en serie jag bara tittade på p.g.a Sarah Michelle Gellar men efter första avsnittet var jag ändå sugen på nästa. Å jag måste säga att jag tycker den serien levererar. I alla fall tillräckligt för att nå upp till ina förväntningar. Det är en spännande serie och ett spännande koncept (inte helt nytt kanske men det gör inte så mycket). Serien börjar bli riktigt spännande och jag hoppas de kan hålla i. Bridget börjar bli mer van som Shevan och det handlar mer och mer om att hon gömmer sina och shevans problem, mer än att hon försöker lista ut hur shevan är.
Slutet ar dessutom trevligt, inte så oväntat kanske, men det känns som att det kan hetta till ordentligt och man har många frågor i huvudet just nu. Fan vad gött med en ny spännande serie! Ingen av de andra serierna jag följer är särskillt spännande, de är fantastiska, men inte spännande. Så tack Sarah Michelle Gellar, jag är sjukt taggad på nästa avsnitt!

HIMYM & Two and a half men

Ja nu har den fantastiska premiärveckan börjat! Igår hade både How I Met Your Mother och Two and a half men premiär. Jag tänker börja skriva lite om HIMYM, och som vanligt spoiler alert


Igår var det dubbelavsnitt av HIMYM. Där det började på samma ställe som säsong 6 slutade, på barneys bröllop. säsong sjus första avsnitt utspelar sig dock mest på Punchys bröllop. Som ska vara det "worst wedding in the world" pch det är det man får veta varför. Jag måste säga att jag var väldigt glad och ser fram emot nästa vecka. Grattis HIMYM, ni fick godkänt!
Two and a half men är ingen serie jag direkt följer, och jag hade inte tänkt börja heller för att vara helt ärlig. Men jag kände att jag ville se hur de dödade Charlie Sheens karaktär och hur Ashton Kutcher kommer in i serien. Jag måste säga att de gjorde det bra, och denna nya karaktär verkar ganska rolig. Hans första scen var jätterolig enligt mig. Påminnde mig lite om när Ove står ute i regnet i solsidan. Haha. Jag tyckte de gjorde det bästa av situationen och jag tror att serien kan funka utan Sheen. Helt ärligt tror jag att de kan förlora några av sina manliga tittare men få nya kvinnliga, och det behöver den serien. Men det är bara tankar från min sida! Charlie Sheen gjorde också upp med sina gamla kollegor när han presenterade en av kategorierna på Emmygalan.

How I Met Your Mother säsong 7!

Det finns tre serier som får mitt hjärta att bulta lite högre än alla andra. Nämligen Grey's Anatomy, The Big Bang Theory och How I Met your Mother. Ikväll har en av dem premiär i USA. Alla har de den här veckan, men de andra två på torsdag. Grey's börjar sin 8e säsong, Big bang sin 5e och HIMYM sin 7e.
Jag är så sjukt taggad! Har väntat hela sommaren på den här veckan. Dessutom är det ett 1 timmes avsnitt istället för de vanliga 24 minuterna. Å jag hoppas verkligen att den här säsongen blir lika bra som säsong 6, som faktiskt var lite av en favorit för mig. NU TAGGAR VI MED EN TEASER!

Grattis Jim Parsons

Emmy galan var ju alltså igår, eller i natt. Jag kollade ett tag men streamen hackade så jag gick och la mig vid tretiden. Men jag hann se höjdpunkten, nämligen att Jim Parsons vann en oscar för andra året i rad!! Tjo

:D

i found one

hallåå?? streaaam??

Nu är det 5 timmar kvar och jag har fortfarande inte hittat någon stream till ikväll. Jag misstänker att det kanske inte finns. Men i så fall blir det väl till att följa backstage streamen och följa emmys på twitter...grr....hoppas jag hittar något

I natt händer det!

I natt är det dags för Emmygalan, som vi (eller i alla fall jag) har väntat! Ska försöka sova några timmar innan jag klockan 2 i natt sätter mig och följer detta fantastiska event. Det gäller bara att jag hittar en stream, men det borde gå.
Om jag gör det, så kommer jag ha sjukt tråkigt själv så jag kommer förmodligen blogga en del under natten. So stay tuned!
Och om ni också ska titta (vilket jag misstänker att ni inte ska) så säg hej ;)

99 luftballons


Fler nya premiärer

Även igår hade några serier premiär i usa som jag tänkte följa under hösten så jag tänkte berätta lite om dem också. Den första serien ut är Free Agents. Tyckte egentligen inte att den verkade så bra men Anthony Stewart Head (Giles i Buffy) är med så jag gav den en chans. Asså den var helt okej, det var inte så att den var dålig men det är nog inget jag kommer att följa. Men ska ge den ett avsnitt till i alla fall. Men jag har inte så mycket att säga om den egentligen...
Sen var det en annan serie, av de serier som är nya för i år är den här (förutom awake) den som jag varit mest taggad på. Up all night heter den och handlar om ett par som är nyblivna föräldrar. Å jag måste säga att den var fantastiskt rolig. Inte how i met your mother och big bang rolig kankse men jag ska absolut fortsätta titta. Jag älskar dessutom Christina Applegate.
Sen var det en tredje serie som hade premiär igår. Americas next top model All star. Det är alltså tidigare deltagare som är med igen. Jag hejar på Allison, Kayla och Lauren. I alla fall hittills. många av de som kommit tillbaka är ju riktiga divor eller allmänt lite sjuka. Typ Lisa och Bree. Jag är inte så fan av the crazy people (även om det blir bra tv) så jag hoppas att dem åker ut ganska snart. Men top model är alltid roligt att titta på och Alison är en av mina absoluta favoriter genom tiderna. Tillsammans med Molly och Anne (men on vann ju)

Ringer & 90210

Igår hade två serier (som jag är intresserade av) premiär i USA. Ringer och 90210.
Jag tänkte börja att skriva lite om 90210, och det är kanske lite spoiler alert. Premiären av den fjärde säsongen av 90210 gav mig ganska mycket det jag förväntade mig. Man vet liksom alltid var man har den serien, men det gör inte så mycket för jag gillar den (även om jag inte alltid erkänner det). Det känns som att de kan bli en spännande och annorlunda säsong då de nu slutat high school och tagit sig till college. Ny mark och nya utmaningar för karaktärerna.
Det som känns lite tråkigt är att silver börjar bli rätt gnällig/tjatig. Hon är en av mina favoriter men hennes storyline gör henne ganska irriterande. Men det är ingenting mot Adrianna. Jag har alltid haft svårt för hennes karaktär och måste erkänna att jag var rätt besviken när hon beslutade sig för att inte ta livet av sig förra säsongen. Hon är en problemkaraktär men inte på ett sådant sätt att man tänker "jaaa hon igen!!" som jag i alla fall gör med andra liknande karaktärer i andra serier utan hon bara stör. De får ge henne något intressant eller männskligt snart annars vill jag ha ut henne ur serien.
Men det finns bra storylines också, killarnas, Annies och Naomis känns som att det kan bli riktigt bra. Ivys pojkvän är ju jättesjuk och kommer förmodligen att dö ganska snart och det ger ju en intressant vinkel även där. Ska bli spännande att följa ännu en säsong av denna tonårsserie!
Serien Ringer är ny och kommer sändas på cw (btw samma som 90210) i höst. Det känns som att de varit lite taktiska när de gett sin nya serie Sarah Michelle Gellar huvudrollen. Buffyfansen är några av de trognaste jag vet och många kommer nog följa (eller i alla fall ge serien en chans) just p.g.a att det är Buffy själv som spelar. Inte mig emot, det är väl mest därför jag tittar på den också. Och de är nog inte först i världen med att locka folk genom att välja populära skådespelare. Man kan ju faktiskt fråga sig om söta Alyson Hannigan inte fick sin roll i How I Met Your Mother just p.g.a sin roll som buffys sidekick. Tror How I Met Your Mother har fått många gamla buffy fans tack vare henne.
Men nu var det ju inte det jag skulle skriva om utan om denna nya serie Ringer. Jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig av piloten. Av trailern framgår att den handlar om två tvillingar, Schevan och Bridget, när Schevan sedan dör tar Bridget helt enkelt hennes identitet.
I pilotavsnittet får man veta att bridget är "an addict" om det är alkohol eller droger hängde jag inte riktigt med på men skulle tippa att det är både och. Schevan visar sig dock inte ha världens lättaste liv hon heller och man får genom bridget försöka följa upp vad fan Schevan höll på med egentligen.
Jag tyckte ändå serien var rätt bra, tillräckligt för att jag ska vilja se nästa avsnitt också i alla fall! Kanske inte världens bästa serie men det känns som att den ha potential om cw spelar sina kort rätt.

Komedier in my <3

Som ni kanske märker har det blivit väldigt mycket komedier här nu. Mycket för att jag precis kollat igenom hela HIMYM från början till, ja så långt de kommit (nästa vecka börjar säsong 7!!!!).
Jag behöver alltid en serie att knarka, annars är jag inte hel. Just nu är det.....SCRUBS!
Så det kan bli mycket scrubs i fortsättningen, är det ok? Ska scrubs (trots att det redan slutat) kanske få en egen kategori?
hmmm

Nu börjar det!!!

Imorgon börjar premiärerna på riktigt (de riktigt göttiga serierna börjar inte förrän än vecka senare dock) Men 90210 början på tisdag.

Vi kommer också få se Sarah Michelle Gellar (Buffy) i den nya serien Ringer (premiär: tisdagen den 13e) och Anthony Stewart Head (Giles från Buffy) i Free agents (premiär: onsdagen den 14). Ingen av dessa är serier jag tror att jag kommer följa men jag ska ge båda en chans i alla fall.
På onsdag börjar också en ny serie som heter Up all Night med bl.a. Christina Applegate. Som jag hoppas och tror kan bli bra! Här är en trailer:

Neil Patrick Harris on Walk of Fame

Neil Patrick harris ska få en egen stjärna på Walk of fame!! Grattis lille vän, så jävla välförtjänt!

snart snart snart


dygna HIMYM

Har varit lite dött här ett tag, sorry. Men jag dygnar HIMYM :D

RSS 2.0