säsongerna so far...

How I Met Your Mother: Jag hade väldigt höga förväntningar på säsong 7 när den började men kände mig snabbt besviken. Några av avsnitten i säsong 7 är bland de sämsta i serien. Men så finns det guldkorn. Som Schmosby the remix tex. Som ändå gjorde att jag tyckte mycket om säsongen. Men sen hände något, det nådde sin tidigare glans igen och de senaste 5-6 avsnitten har varit riktigt bra. Så jag hoppas de håller den nivån nu och att lily blir mer prioriterad, hon har inte gjort nästan något alls hittills i säsongen. Vilket är synd, för jag gillar henne. Är sjukt taggad på att serien drar igång igen i början av nästa vecka :)

Ringer: Som jag sagt tusen gånger tidigare, det finns väldigt mycket brister hos den här serien. Den är ganska B, men jag bryr mig inte för jag vill bara veta vad som händer! Dock börjar inte Ringer igen förrän i slutet av januari så jag får vänta ett tag till, tyvärr. Men jag vill verkligen veta hur allt går, speciellt sedan när bridget får reda på Shiobahns existens.
90210: Kan inte säga att jag ser fram emot 90210 så jättemycket men den är mysig så det är lite mysigt att titta på. Men den har en intrig som känns ganska tjatig och den utvecklas inte så mycket. Men som sagt, mysig att titta på.
The big bang theory: Jag tycker säsong 5 håller samma nivå som tidigare säsonger, vilket är väldigt bra. Älskade avsnittet med fågeln haha. Åhh jag saknar Sheldon, behöver mitt big bang theory på fredagsmorgonen!!
Grey's Anatomy: Förra avsnittet av grey's var ju sjukligt spännande. Allt bara vändes uppochner på ett sätt som bara Shonda Rhimes kan göra. Något jag älskar. Så på torsdag får vi äntligen se vad som hänt med alex och Meredith. Och framför allt hur Teddy ska reagera på allt som hänt. Ska bli spännande att få lite mer djup i hennes karaktär. Tycker nämligen jättemycket om Kim Raver, och Teddy såklart!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0