Veckans serier:19 - 23 november

Min serievecka bleb ju väldigt kort eftersom usa bestämde sig för att ha en thanksgivingpaus. Men här är en liten recap över veckan som har gått:
How I Met Your Mother 8x07 The Stamp Tramp
Blev faktiskt positivt överraskad när jag såg det här avsnittet, det var ju roligt! Barney skulle försöka hitta en ny strippklubb eftersom hans ex jobbar på hans nuvarande och Robin skulle försöka hjälpa honom med detta. Dessutom fick vi ju en kyss från dessa två, tyvärr så slutades den ju av Robin men jag tror att de två snart kommer vara ett officiellt par. De ska ju faktiskt gifta sig i slutet av den här säsongen så de behöver hinna vara i ett stadigt förhållande ett tag innan de tar det beslutet ;)
 
Marshall skulle försöka hjälpa sin vän från lawschool, tyvärr visade det ju sig att han inte var lika snäll som Marshall och bara utnyttjade honom. Roligt att Brad var tillbaka, jag gillar honom! Marshall är så fint naiv haha. Lily påstår att Ted inte kan komma på något eget, något han hela tiden försöker bevisa. Nej jag var glad, inte ett av deras bästa avsnitt kanske men absolut ett steg i rätt riktning, bra jobbat!
Parenthood 4x08 One More Weekend With You
Å jag älskar Parenthood, så himla vacker serie. Stackars fina Kristina! Usch att behöva må så där dåligt, chemo är fan inte att leka med alltså. Amber och Ryan åkte på någon slags weekend, inte så speciell storyline egentligen förutom när han fick sitt lilla ex-soldat anfall. Tycker dem behöver lite krydda, saknar något i deras relation. Sjukt kul med Mark och Drew, haha, awkward moment. Tycker Mark är så fin, försöker verkligen så gott han kan. Älskade Sidneys lilla utspel, jag förstår henne, och jag förstår Julia och Joel. Det är en sådan svår situation och det är svårt att hantera. De är min favoritfamilj alla kategorier. Crosby händer det ju inte så mycket kring, man ser ju knappt dem. Jasmin var med i det här avsnittet, länge sedan man såg henne. Apropå det när kommer Haddie tillbaka? Saknar henne. För att summera, fantastiskt avsnitt av denna fantastiska serie. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0